Top 15 favorieten van ShowUp 2016

ShowUp dit is de tweede keer dat ik naar dit evenement heen ben gegaan. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik de hele week er naar uit keek, om er weer naar toe te gaan. Misschien stiekem nog wel iets langer dan een week. De dagen vlogen voorbij, totdat de wekker om kwart voor zes ging zondag morgen. Hier ben ik helemaal niet goed in, maar ik weet waarvoor het is. We gingen met de trein naar Schiphol waar mijn moeder ons (mijn vriend en ik)  stond op te wachten, het leek haar ook wel erg leuk om het evenement te mogen bewonderen. Na het gepuzzel om de tomtom goed in te stellen, gingen we met de auto verder. We hadden de tomtom niet lang meer nodig want ze hadden route goed aan gegeven aan de weg. En daar waren we dan, nog wel een beetje moe van het vroeg op staan en de reis, maar dat kon ik al snel aan de kant zetten.

DSC_0237

 

Bij binnen komst werd je verwelkomt met een mooi groot hangend ‘huis/ gebouw’ object, met mooie kleuren combinaties. Een mooi transparant ‘kunstwerk’ om naar te kijken.

DSC_0001DSC_0005

 

 

 

 

 

 

 

 

Na dat we onze toegangsbewijzen hadden in geleverd en van onze jassen waren verlost even een snelle neus door de pershoek brengen. Dit vind ik altijd handig, want dan kan je thuis altijd nog rustig kijken van wat er geweest was.

En nu is het dan echt tijd, waar ik naar verlangt had. Kijken of dat er nog nieuwe mooie producten/ designers te vinden zijn en je weer te laten verrassen door indrukwekkende stands.

DSC_0233

En die waren er. Wat ik hoorde stonden er ongeveer z’n vierhonderd stands (ben je benieuwd welke dit allemaal waren, neem dan een kijkje op de ShowUp site). Of te wel heel veel keuze. Wat heb ik veel mooie ontwerpen voorbij zien komen. Dit waren voor mij heel veel fijne geluksmomenten. En wat ook erg leuk is, is dat ik ook een paar leuke en mooie nieuwe contacten/ samenwerkingen erbij heb gekregen. Waaronder met Puik Art , zij hebben echt mooie stoere en strakke lijnen in hun producten zitten, met een leuke knipoog. Jammer genoeg heb ik door mijn enthousiasme hier vergeten foto’s te maken. Maar op hun site, kom je genoeg moois tegen.DSC_0134DSC_0023

 

Bl-ijDSC_0195Ompak (cadeuverpakking)

 Doordat er zoveel te zien was, was ik steeds de tijd vergeten voor de lezingen die ze daar ook geven. Dit vind ik wel erg jammer dat ik deze gemist heb. Buiten dat was het wel een hele mooie dag, met veel leuke en mooie ontmoetingen.

DSC_0131DSC_0149DSC_0226Elke van den BergDSC_0128

Ik wil ook heel graag mijn vijftien favoriete met je delen, dit was nog een hele klus. Maar uit eindelijk is het me toch gelukt.

Top 15 favorieten van ShowUp 2016

1 / Studio Roos Weerman / Canorgraphy : Dit zijn kunstwerken die worden gemaakt van de geluiden die op dat moment aanwezig waren. Erg leuk om bijvoorbeeld je bruiloft of je geboorte van je kind vast te leggen.

DSC_0207DSC_0208

 

 

 

 

 

 

 

2 / Juliette Warmenhoven / Het werk wat Juliette maakt is zo mooi puur, ik vind dat ze nog meer zonnestralen verdient.

DSC_0166DSC_0158

 

 

 

 

 

 

 

3 / Club geluk / Als je heel veel van breien houd, dan zal je dit helemaal geweldig vinden. Sinds kort is het breiboek uit gekomen, hier staan aanwijzingen in waarmee je bijvoorbeeld etenswaren kunt breien of sigaretten of kopjes. Echt super leuk. Zo kan je zelf je eigen etenstafel samen stellen. Ook leuk om voor je kinderen te maken.

DSC_0092

 

 

 

 

 

 

 

 

4 / Kesemy Design / Degene die dit maakt, maakt allemaal leuke weggeef presentjes en dit doet ze allemaal met de hand. Het leuke is dat het allemaal in lieve pastel tinten te verkrijgen is.

DSC_0044DSC_0042

 

 

 

 

 

 

 

5 / Studio Ineke van der Werff / Als ik dit zie, word ik er ontzettend verliefd op. Het leuke is ook dat ze afval glas weer hergebruikt heeft in haar producten. Buiten dat de producten mooi zijn, zijn ze ook nog eens erg slim.

DSC_0113DSC_0117

 

 

 

 

 

 

 

6 / Lisanne van Zanten / Ik had haar werk nog nooit voorbij zien komen, maar toen ik het zag kreeg ik er een warm gevoel bij. Ze maakt producten van keramiek, ik vind haar werk erg mooi in zijn eenvoud, op haar site staan nog een aantal stukken. Het is zeker de moeite waard om er even een kijkje te nemen.

DSC_0123DSC_0114

 

 

 

 

 

 

7 / Slide Art / Hoe handig is het als je totaal geen schroeven, spijkers, lijm of ander gereedschap nodig te hebben om het meubelstuk in elkaar te zetten. Inderdaad, dat is erg fijn en ik denk dat het ook nog eens minder tijd kost om het in elkaar te zetten. Buiten dat het handig is, vind ik het erg mooie designs.

DSC_0137DSC_0141

 

 

 

 

 

 

 

8 / Monk & Anne / Ze hebben ontzettende mooie notitieboeken en tasjes, dit is een goed voorbeeld van het gezegde : De kunst van het weglaten.

DSC_0028DSC_0027

 

 

 

 

 

 

 

 

9 / StoryTiles / Stuk voor stuk zijn het bijzonder mooie tegel kunstwerkjes. Ik denk dat de meeste mensen dit merk al wel kende, maar wist je ook dat ze een nieuwe spring collection hebben? Ben alleen door mijn enthousiasme vergeten foto’s van te maken, maar op de site kom je ze zeker tegen. Ik vind ze erg mooi en verschrikkelijk moeilijk om de mooiste uit te kiezen.

DSC_0173

 

 

 

 

 

 

 

 

10 / Ferm Living / Dit merk bewonder ik al heel erg lang. Eigenlijk kan je er bijna alles wel vinden voor in je interieur, van bijvoorbeeld banken en kussens tot aan waxinelichthouders. Als je ze nog niet kent, zeker een aanrader.

DSC_0007DSC_0190

 

 

 

 

 

 

 

11 / Studio Hamerhaai / Ze maken erg mooie producten met een leuke knipoog. Zoals bijvoorbeeld de Rijkswachter, ik had gezien dat ze nog een nieuwere versie hier van gemaakt hebben. Op deze Rijkswachter kan je een berichtje achter laten voor iemand of een eigen kunstwerkje op hun buik tekenen. Het leuke is, je haalt het er ook weer gemakkelijk er van af, dus je kunt eindeloos door gaan met berichten ‘sturen’.

DSC_0038DSC_0037

 

 

 

 

 

 

 

12 / Puc / Buiten interieur kwam ik ook ontzettende mooie tassen tegen. Het word gemaakt van leer wat wel tegen een stootje kan en buiten dat ze sterk zijn, zijn ze verkrijg paar in zachte huidskleuren maar ook in een paar pastel tinten. Ik ben verliefd op ze. En wij vrouwen kunnen nooit genoeg krijgen van mooie tassen, daar past deze zeker tussen.

DSC_0229

 

 

 

 

 

 

 

 

13 / Atelier Pierre / Waar ze bekend mee zijn, zijn de

‘puzzel’ dieren die je erg mooi als eyecatcher in je interieur kunt toepassen. Buiten de ijsbeer het konijn en de eland, hebben ze nu ook een stoere wolf en dan nu in twee varianten qua kleur. In het zwart en als hout.

DSC_0081

 

 

 

 

 

 

 

 

14 / Nina Sajet / Jammer genoeg heb ik hier zelf geen foto’s van gemaakt, maar achter af had ik hier wel spijt van, want ze maakt echt ontzettende mooie producten/ kunstwerkjes. Tijdens het event liet ze de Blue Harvest collectie zien, deze zijn geïnspireerd uit groenten. Buiten dat heeft ze nog veel meer moois, dit kun je vinden op haar website.

dsc_2637kool0

 

 

 

 

 

 

 

 

15 / Ea Ceramic Studio / Dit is een Griekse ontwerpster die servies maakt. Ik vind vooral het olievaatje erg mooi.

DSC_0197

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is jou favoriet?

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Wat een mooie merken zijn het allemaal. Studio Ineke van der Werff hebben laatst ook ontdekt tijdens Ontwerpsalon. Linda kon het niet laten om toen een beker van haar te kopen :). Nu heb ik toch een beetje het gevoel dat we er zelf zijn geweest, hopelijk kunnen we de volgende editie weer bezoeken!

  • Hi Sanne, leuke blog! Gaaf dat wij ook één van je favorieten waren bij ShowUP, Hoop dat het je gelukt is om het dressoir uit elkaar te krijgen en de folder, flyer en gebruiksaanwijzing eruit te krijgen. Ik blijf je volgen!! Dienke van SlideART