Mijn top 5 meest vernieuwende producten op ShowUp

Wat een feest, eigenlijk dubbel feest vandaag om weer in het westen te mogen zijn en om naar het ShowUp evenement te mogen gaan.

Ik was er zelf nog nooit geweest, dus liet me verrassen. Er waren zoveel mooie producten te vinden, mijn hoofd stroomt nog over met al het moois wat ik gezien heb. Het leuke is ook dat je dan de designers ontmoet en het verhaal achter het ontwerp hoort. Erg inspirerend om ze met passie over het ontwerp te horen vertellen. Dat maakt mij ook erg enthousiast en het geeft nog meer waarde aan het product.

Bij binnenkomst werd ik al erg blij, we werden verrast door veel mooie producten van Spruitje Amsterdam.

.

Wat was het een ontzettende leuke dag samen met @belovings bij #showup15. Heel veel moois gezien en kennis gemaakt met verschillende ontwerpers en bloggers. Super leuk om iedereen eens een keertje te zien en te spreken natuurlijk. ___________________________ Wil je graag weten wat mijn top 5 vernieuwde producten/ concepten zijn? ___________________________ Dit kun je nu lezen in mijn nieuwste blog. Link kan je vinden in mijn profiel. + met een klein kijkje bij ShowUp. ___________________________ Lieve volgers wat ontzettend leuk dat jullie allemaal zo enthousiast hebben gereageerd. Morgen zal ik er even op terug reageren, ben nu best wel een beetje op. Slaap lekker iedereen! #DIY#interior4all #styling #witwonen #interieur #plant #ontwerpers #designer #producten

.

Deze gigantische lamp staat ook al een tijdje op mijn verlanglijst. De naam van dit natuurlijke kunstwerk is Big Brother.

.

 

plattegrond+Show_UP+aug+15_DEF+DB

 

plattegrond+Show_UP+aug+15_DEF+DB2

Plattegrond met al de stands/ designers

.

IMG_20150823_193406

 

.

Genoeg informatie gekregen en op naar binnen.

Zoals je al ziet, staan er ontzettend veel stands en om een kleine indruk te geven zal ik je wat foto’s van de stands laten zien.

 

 

IMG_20150823_192723

IMG_20150823_192321

mail.google.com1

Jurianne Matter

.

IMG_20150823_192123

IMG_20150823_191759

Yesiwood

.

IMG_20150823_192903

IMG_20150823_192528

20150823_120831

Studio Elke van den Berg.

.

IMG_20150823_194359

IMG_20150823_194511

Atelier Pierre

.

.

IMG_20150823_193612

Hella Duijs

.

IMG_20150823_193804 kopie.

(sorry voor de onscherpe foto)

.

mail.google.com3

Nomess

Ontwerper: Lex Pott

.

.

Studio snowpuppe / Beemeubels

.

.

En dan nu mijn top vijf  meest vernieuwende producten/ concepten op ShowUp.

.

(Trommelgeroffel op de achtergrond)

.

.mail.google.com

 

Waarom vernieuwend:

Zelf heb ik thuis een kurken prikbord waar je met punaises de briefjes met wat je nog moet doen zijn gedrukt. Waar ze ook regelmatig van af vallen.

De Krantenkapper heeft nu een hele mooie planner gemaakt in drie verschillende designs. Druppels, blaadjes en één met een strakke omlijning (deze vind ik zelf het mooiste). Het handige is dat je hem voor alles kunt gebruiken. Voor je week of zelfs 2 weken planning of notities. Dit schrijf je er met krijtstiften op, wat je ook weer makkelijk er af kunt vegen en zo weer opnieuw kunt invullen voor de nieuwe week.

Een mooi ontwerp wat dan ook nog  eens hangt te pronken aan je muur. Eigenlijk een kunstwerk wat ook nog eens erg functioneel is.

.

.

 

IMG_20150823_191622

.

Ik heb dit concept nog niet zo mooi uitgevoerd zien worden dan bij deze ontwerper.

Het zijn kaarsen standaards in de vorm van ” grote mensen LEGO”

Ik was er één oogopslag verliefd op.

..

Over dit product ga ik binnenkort een blog schrijven. Ik kan niet wachten om dit product nog uitgebreider aan jullie te laten zien.

.

.

 

20150823_110817

20150823_110830

.Ik vind deze tape dispenser zo mooi in zijn eenvoud. Eigenlijk ook wel een echt pronkstuk voor op je bureau!

Je moet er wel even voor in je buidel tasten, maar dan heb je ook een tape houder die helemaal handmade is en heel je leven bij je zal staan.

.

..

 

IMG_20150823_200013

 

Zoals je misschien al wel wist, dat ik een ontzettende plantenliefhebster ben.

Het concept wat Ogreen heeft bedacht vind ik erg mooi. Even in het kort uitgelegd, ze geven per plant aan hoeveel m2 de plant de lucht zuivert en het helpt ook verbeterend voor je gezondheid en je leefomgeving.

.

.Als je er graag meer over wilt weten kan dit helemaal, binnenkort ga ik hier een blog over schrijven. Waar ik heel veel zin in heb om dit met je te delen.

  .

.

 

e83a8765d9a8f5cd3e933da9d29be02d

.

Sara is het gezicht achter Collected by Ginger, Ze werkt bij Studio Snowpuppe en ontwerp bureau Tas-ka. En is sinds kort bezig om jonge en opkomende designers die een verhaal vertellen met handgemaakte en mooie producten aan de markt te brengen via Collected by Ginger. Onder andere deze mooie klokken hier naast.

.

Ik hou heel erg van eenvoud en dit mooie ontwerp hou ik ook heel erg van. Het lijkt net op die ouderwetse klokken van vroeger maar dan helemaal getransformeerd tot nu. Het leuke bij deze klok is dat het hart van de klok mee tikt met de seconde. Een erg leuk detail.

.

.

Wie is jou favoriet?

Ik ben benieuwd.

 

Liefs Sanne ♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.